Vrienden van Berbice

29 december 2015

In november 2015 is het genootschap “Vrienden van Berbice” opgericht en eind december is de eerste Nieuwsbrief uitgebracht. Deze is gestuurd naar alle personen die op de Open Monumenten Dag van september 2015 hun mailadres hadden achtergelaten. De nieuwsbrief kunt u hiernaast aanklikken als pdf: Nieuwsbrief 1

De “Vrienden van Berbice” willen de buitenplaats tot bloei brengen, samen met het bestuur van de Stichting dat daarnaast erg druk is met de restauratie van huis, oranjerie en park.
De bedoeling is dat de Vrienden ook financieel willen bijdragen om zaken te verwerven die op Berbice thuishoren zoals meubels, zilveren voorwerpen en boeken. Maar op het “verlanglijstje” staan ook leifruitbomen voor in het park. Daarnaast willen de “Vrienden van Berbice” het mogelijk maken dat kleinschalige culturele evenementen gaan plaatsvinden, zoals in vervlogen tijden.

Interesse om Vriend te worden? Als u een mail stuurt naar info@vriendenvanberbice.nl dan krijgt u informatie over de verwachte bijdrage en wat de Vrienden mogen verwachten.

Op www.vriendenvanberbice.nl vindt u meer informatie, ook over de diverse activiteiten.